Ο Παναγούλης «χτύπησε» ξανά: Να λογοδοτήσει η Τρόικα στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής - iefimerida.gr

Ο Παναγούλης «χτύπησε» ξανά: Να λογοδοτήσει η Τρόικα στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

Ο Παναγούλης «χτύπησε» ξανά: Να λογοδοτήσει η Τρόικα στην επιτροπή Οικονομικών Υ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την απειλή του ότι θα βάλει στη φυλακή τους κυβερνητικούς βουλευτές, σήμερα ο Στάθης Παναγούλης ξαναχτύπησε και ζητάει να λογοδοτήσει η Τρόικα στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.Με ερώτησή του στον Υπουργό Οικονομικών, ο κ. Παναγούλης καλεί τον κ. Στουρνάρα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς και να εισηγηθεί στον Πρόεδρο της Βουλής τη λογοδοσία των τροϊκανών στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Καλεί τον υπουργό να απαντήσει αν έχει υπολογίσει το ύψος της ζημιάς –όπως λέει- που προκάλεσαν «οι τεχνοκράτες της καταστροφής» χρησιμοποιώντας για τα οικονομικά προγράμματα της Ελλάδας λάθος δημοσιονομικό πολλαπλασιαστή ύφεσης, καθώς και να προτίθεται να απαιτήσει αποζημίωση για αυτά τα λάθη, που όπως αναφέρει ο βουλευτής, οδήγησαν στη φτωχοποίηση των Ελλήνων και σε 4.000 αυτοκτονίες.

Τέλος, καλεί τον κ. Στουρνάρα να απαντήσει αν προτίθεται να ζητήσει από τους αντίστοιχους οργανισμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) «τουλάχιστον την απομάκρυνση των μελών του κλιμακίου της τρόικας από την Ελλάδα, εφόσον με τα μέτρα που επέβαλε , απέτυχε στην αποστολή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ