Η στιγμή που λευκός ρατσιστής μαθαίνει live ότι είναι 14% Αφρικανός: Γελάει μαζί του μια ολόκληρη εκπομπή και εκείνος σαστίζει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που λευκός ρατσιστής μαθαίνει live ότι είναι 14% Αφρικανός: Γελάει μαζί του μια ολόκληρη εκπομπή και εκείνος σαστίζει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τύχη παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια - καμιά φορά. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να το εμπέδωσε πολύ καλά ο 61χρονος λευκός ρατσιστής Craig Cobb, ο οποίος είναι γνωστός στις ΗΠΑ για τις απόψεις του περί Αρειας φυλής και προκειμένου να αποδείξει την ανωτερότητα των λευκών ζήτησε και έκανε σε ζωντανή εκπομπή, τεστ DNA.

Ο Cobb, ο οποίος είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο όταν προσπάθησε να δημιουργήσει έναν θύλακα «μόνο για λευκούς» στο Leith της Βόρειας Ντακότα, στην προσπάθεια του να αποδείξει επιστημονικά πως η λευκή φυλή είναι η ανώτερη όλων και πως ο ίδιος είναι 100% λευκός, δέχθηκε να κάνει live τεστ DNA, στο τοκ σόου «Trisha Goddard».

«Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην λες», θα τον συμβούλευε κάποιος θυμόσοφος Ελληνας, καθώς τα αποτελέσματα που έλαβε δεν ήταν ακριβώς αυτά που περίμενε, αφού έδειξαν ότι είναι κατά 14% υποσαχάριος Αφρικανός. Ο ίδιο έμεινα σαστισμένος και γέλασε αμήχανα, ενώ μια έγχρωμη γυναίκα που καθόταν δίπλα του, αλλά και το κοινό της εκπομπής, ξέσπασαν σε δυνατά γέλια και ζητωκραυγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ