Το πάρτι της φοροδιαφυγής συνεχίζεται: Τουριστικά γραφεία πούλησαν πακέτα διακοπών 3,6 εκατ. ευρώ χωρίς ούτε μια απόδειξη - iefimerida.gr

Το πάρτι της φοροδιαφυγής συνεχίζεται: Τουριστικά γραφεία πούλησαν πακέτα διακοπών 3,6 εκατ. ευρώ χωρίς ούτε μια απόδειξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέφρενες διαστάσεις έχει πάρει το πρόβλημα της φοροδιαφυγής, με τους «ράμπο» του ΣΔΟΕ να τρίβουν τα μάτια τους κάθε φορά από τα περιστατικά που εντοπίζουν, καθώς όπως φαίνεται πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα συνεχίζουν να μην λογαριάζουν τους νόμους του κράτους και να κερδοσκοπούν εναντίον τους.

Αυτή τη φορά «πρωταγωνιστές» είναι δύο τουριστικά γραφεία στην Αθήνα, τα οποία τον Οκτώβριο εντοπίστηκαν από τους ελεγκτές του Σώματος να έχουν πουλήσει πακέτα διακοπών αξίας 3,6 εκατ. ευρώ χωρίς να κόψουν απόδειξη, αναφέρει η εφημερίδα τα Νέα.

Την ίδια στιγμή, το ΣΔΟΕ εντόπισε και ένα ιατρικό- διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά το οποίο ενδέχεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τον Οίκο Ναύτου και να εισέπραξε παράνομες αμοιβές ύψους 2,775 εκατ. ευρώ.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ