Bild: Ο καπετάνιος του Concordia απατά την γυναίκα του με δημοσιογράφο της Rai - iefimerida.gr

Bild: Ο καπετάνιος του Concordia απατά την γυναίκα του με δημοσιογράφο της Rai

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H γερμανική εφημερίδα Bild έφτασε μέχρι την ...κρεβατοκάμαρα του πρώην καπετάνιου του Costa Concordia, που το έριξε στα βράχια γιατί βρισκόταν με γυναίκα στο κατάστρωμα.

Τώρα, ο καπετάνιος του Costa Concordia, Φραντσέσκο Σκετίνο, φέρεται να έχει σχέση με δημοσιογράφο της Rai, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, το οποίο συνοδεύεται από αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Σκετίνο οδηγεί μία βέσπα, στην οποία συνεπιβάτης είναι η δημοσιογράφος της Rai, Βιτοριάνα Αμπάτε. Στην δεύτερη, οι δυο μπαίνουν στο διαμέρισμα της δημοσιογράφου, κρατώντας σακούλες με ψώνια.
Η γνωριμία των δυο έγινε λίγο μετά το ναυάγιο του Costa Concordia, για τις ανάγκες μίας συνέντευξης σημειώνει η Corriere, που αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ της Bild. Δεδομένου ότι τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του Σκετίνο, δεν αποκλείεται να ετοιμάζεται μια δεύτερη συνέντευξη, αν και δεν φαίνεται να τηρούνται οι...αποστάσεις που επιβάλλει ο επαγγελματισμός. Επίσης, είναι πιθανό να έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μια δυνατή φιλία, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα προσπαθώντας να εξερευνήσει και άλλες εκδοχές.
Για την Bild πάντως, το πράγμα είναι προφανές. Πρόκειται για ερωτική σχέση και μάλιστα το έντυπο επικαλείται τις εντυπώσεις που αποκόμισε ο φωτογράφος ο οποίος παρακολούθησε το...ζεύγος.
«Πέρασαν τέσσερα βράδια μαζί και εκείνος (ο Σκετίνο) πηγαινοερχόταν πολλές φορές με διάφορες βαλίτσες και τσάντες. Κατά την γνώμη μου μάλλον έχει μετακομίσει στο διαμέρισμά της» λέει ο φωτογράφος.
Αν αληθεύει αυτό, θα είναι η δεύτερη φορά που ο καπετάνιος απατά την σύζυγό του, αν λάβει κανείς υπόψη τις δηλώσεις της Μολδαβής, Ντομνίκα Τσερμοτάν, που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο και μετά τις αρχικές διαψεύδεις, εν τέλει μίλησε για την «σχέση» της με τον Σκετίνο.
Η είδηση μεταδίδεται και από την αμερικανική MetroWorld που σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο δειλός καπετάνιος, μετά το πλοίο, εγκαταλείπει και την σύζυγό του. Τώρα την απατά με μια δημοσιογράφο της τηλεόρασης...».

Bild: Ο καπετάνιος του Concordia απατά την γυναίκα του με δημοσιογράφο της Rai | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ