Σάλος για το gay friendly ημερολόγιο με μοντέλα... ιερείς [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος για το gay friendly ημερολόγιο με μοντέλα... ιερείς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δεύτερη έκδοση του gay friendly ημερολογίου της ομάδας Romanian Orhodox Priest στο οποίο απεικονίζεται μοντέλα άλλα γυμνά και άλλα ντυμένα ιερείς. Θέμα του φετινού ημερολογίου είναι οι γκέι γάμοι.

Οπως η ομάδα διευκρίνισε με mail της στην Huffington Post οι άνδρες που φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο, δεν είναι ιερείς αλλά μοντέλα μέλη της ομάδας οι οποίοι δέχθηκαν να βγάλουν τα ρούχα τους στο πλαίσιο της σέξι φωτογράφησης επειδή πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου, την ισότητα και το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Το ημερολόγιό μας αντανακλά την πρώτη οργανωμένη διεθνή προσπάθεια έναντι στην ομοφοβία εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας» σημείωσε η ίδια πηγή μιλώντας στη Huffington Post και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, δεν πρόκειται να αλλάξει την επίσημη θέση της Ορθόδοξης εκκλησίας ωστόσο, μπορεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους ότι οι απόψεις τους δεν αντανακλούν την κοινωνία του 2013».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος γκέι γκέι γάμος gay friendly
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ