Προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της στο E-bay! - iefimerida.gr

Προσπάθησε να πουλήσει τα παιδιά της στο E-bay!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αυστραλιανές αρχές όταν πληροφορήθηκαν ότι μια 30χρονη γυναίκα είχε αναρτήσει… πωλητήριο των δύο παιδιών της στο e-bay, λαμβάνοντας μάλιστα και αρκετές προσφορές για την απόκτηση τους!

Όπως ήταν λογικό η περίεργη αυτή αγγελία δεν άργησε να γίνει γνωστή και οι έρευνες ξεκίνησαν κατευθείαν. Η σελίδα στο e-bay κατέβηκε γρήγορα και η μητέρα συνελήφθη, λέγοντας πως… έκανε πλάκα! Μάλιστα προσπαθώντας να κάνει ακόμα πιο ελκυστική την προσφορά της είχε γράψει και ένα μακροσκελές κείμενο προσπαθώντας να πείσει για την αξία του «προϊόντος» της

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν επικεντρώνονται μόνο στην μητέρα, αλλά και σε όσους έσπευσαν να αγοράσουν τα παιδιά. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ένας αξιωματικός: «Αν όντως αποδειχθεί ότι η μητέρα έκανε φάρσα, τότε το ενδιαφέρον μας θα πρέπει να επικεντρωθεί σε εκείνους που όντως προσπάθησαν να αγοράσουν τα παιδιά».

Προς το παρόν δεν έχουν ασκηθεί κατηγορίες στην μητέρα, όμως εξετάζεται το ενδεχόμενο να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά πώληση αγγελία μητέρα e-bay
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ