Καψής: Τετάρτη απόγευμα ή Πέμπτη πρωί μπαίνουν στην ΕΡΤ τεχνικοί της ΔΤ για να παραλάβουν τον εξοπλισμό - iefimerida.gr

Καψής: Τετάρτη απόγευμα ή Πέμπτη πρωί μπαίνουν στην ΕΡΤ τεχνικοί της ΔΤ για να παραλάβουν τον εξοπλισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αύριο αναμένεται να γίνουν τα επόμενα βήματα για την καταγραφή και παραλαβή του εξοπλισμού, παρουσία τεχνικών της ΔΤ και επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με δηλώσεις του Παντελή Καψή.

Μιλώντας στον Realfm, ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Οικονομικών συγκροτούνται οι επιτροπές παραλαβής. Απ' ότι ξέρω θα μπουν στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής ή αύριο (13/11) το απόγευμα ή την Πέμπτη το πρωί μαζί με τεχνικούς της Δημόσιας Τηλεόρασης για να καταγράψουν το κτίριο και να παραλάβουν όλο τον εξοπλισμό. Παράλληλα, θ' αρχίσουν να μπαίνουν οι τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόρασης και υπολογίζω μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να αρχίσουν να μεταφέρονται δραστηριότητες στην Αγία Παρασκευή. Το master control πρώτα, κάποιες διοικητικές υπηρεσίες και σιγά-σιγά θα ολοκληρωθεί η μεταφορά προκειμένου να ανοίξουν τα ραδιόφωνα και όλα να αποκατασταθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ