Γλυκoπικάντικα σουβλάκια σολομού

Ο σολομός είναι ένα ψάρι που ακόμη και άνθρωποι που δεν τους αρέσουν τα ψάρια μπορούν να απολαύσουν. Είναι αρκετά σκληρός για την σχάρα, μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, και δεν στεγνώνει τόσο εύκολα όσο άλλα ψάρια. Έρχεται φρέσκος, κατεψυγμένος, καπνιστός και σε κονσέρβες. Έχει πολύ υψηλή θρεπτική αξία, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά πολύτιμων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Αντί λοιπόν να ψήσετε το κλασσικό χοιρινό σουβλάκι, αυτή η συνταγή είναι μια πολύ πιο υγιεινή λύση καθώς παραμένει πολύ νόστιμη και αρκετά ελκυστική, ειδικά στα παιδιά.Υλικά

Εκτέλεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ