Πώς να μετατρέψετε το one night stand σε σχέση-Τέσσερα απλά βήματα προς την επιτυχία - iefimerida.gr

Πώς να μετατρέψετε το one night stand σε σχέση-Τέσσερα απλά βήματα προς την επιτυχία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σχέση που ξεκινά και καταλήγει στο σεξ, πολύ πιθανό να μην θέλει κανένας από τους δύο παρτενέρ να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, υπάρχουν και οι περιπτώσεις, που συνειδητοποιεί κανείς ότι το one night stand είναι η αρχή για μια νέα ερωτική περιπέτεια που μπορεί να έχει μια ευτυχισμένη κατάληξη.

Ιδού τέσσερις τρόποι για να μετατρέψετε μια νύχτα πάθους σε σχέση:

1. Χιούμορ: Το μοναδικό πράγμα που εκτιμάται από όλους τους άντρες. Αν λοιπόν επιστρατεύσετε το χιούμορ σας, τότε πολύ πιθανό να πετύχετε πολλά. Ξυπνάτε λοιπόν έπειτα από μία νύχτα πάθους, δίπλα σε έναν σχεδόν άγνωστο και η μόνη ανάμνηση που έχετε είναι μία... θολούρα. Βάλτε τα γέλια και κάντε, όσο μπορείτε, χιούμορ. Το να σηκωθείτε πανικόβλητη και να αρχίσετε να ψάχνετε τα ρούχα σας ψιθυρίζοντας πόσο μεγάλο λάθος ήταν αυτό που κάνατε, θα του δημιουργήσει την εντύπωση της υστερικής και ανώριμης.

2. Επικοινωνία: Ποιο είναι το κλειδί μιας σχέσης εκτός από το σεξ; Η επικοινωνία φυσικά. Αν λοιπόν θέλετε κάτι παραπάνω, τότε δεν βλάπτει να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας και... ό,τι πετύχετε. Μπορείτε δηλαδή να τον πάρετε ένα τηλέφωνο και να του πείτε πόσο ωραία περάσατε και πως δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας τη βραδιά που είχατε. Αν είστε και λίγο πιο θαρραλέα, μπορείτε να του προτείνετε και έναν καφέ ή ένα ποτό.

3. Αυτοπεποίθηση: Το να μετατρέψεις μία σεξουαλική σχέση σε κανονική, απαιτεί αυτοπεποίθηση, τόλμη και γοητεία. Με λίγα λόγια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, έχεις κάνει τη μισή δουλειά.

4. Μία νέα αρχή: Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οπότε, εφόσον η δική σας δεν ήταν η ιδανική, μπορείτε να επανορθώσετε, γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Εφόσον λοιπόν το επιθυμούν και οι δυο, μπορείτε να κάνετε μαζί διάφορα πράγματα, τα οποία δεν θα συμπεριλαμβάνουν σεξ ή τουλάχιστον δεν θα είναι το σημείο αναφοράς.

Πηγή: Queen.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση one night stand σεξουαλική επαφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ