Ο Γιώργος Παπανδρέου φυτεύει δέντρα στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης, όπου έγιναν οι διαδηλώσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου φυτεύει δέντρα στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης, όπου έγιναν οι διαδηλώσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε την προκλητική δήλωση ότι «δεν υπάρχει κράτος που να λέγεται Κύπρος», ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου συμμετείχε σε οικολογικές δράσεις.Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και σήμερα αποφάσισε να επισκεφτεί το πάρκο Gezi (το μέρος όπου πριν λίγο καιρό είχε γίνει θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και τουρκικής αστυνομίας) και να φυτέψει ένα δέντρο ως «σύμβολο της δύναμης των πολιτών να ορίζουν το μέλλον τους με τη δική τους φωνή» όπως ο ίδιος είπε.

Ο κ.Παπανδρέου δήλωσε ότι δουλεύει για τη στενή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και ότι είναι φίλος της γειτονικής χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ