Εκθεση αφίσας και ντοκουμέντων για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου - iefimerida.gr

Εκθεση αφίσας και ντοκουμέντων για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγει σήμερα τις πόρτες της η έκθεση αφίσας και ντοκουμέντων, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 40 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου (1973-2013) που διοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το «Ελληνικό Κέντρο Αφίσας» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα».Οι αφίσες της έκθεσης καλύπτουν τρεις χρονικές περιόδους:

Στην έκθεση, η οποία αναμένεται να διαρκέσει ως τις 24 Νοεμβρίου συμμετέχει ο γλύπτης Χρήστος Τσιμπουρλάς, ενώ την αφίσα της έκθεσης φιλοτέχνησε ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης.

Πληροφορίες

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο, στάση Μετρό – Κεραμεικός, τηλ. 210 3452150.

Εγκαίνια: Τρίτη 12 Νοεμβρίου, ώρα 19:30. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10.00 - 20.00, Κυριακή 10.00 - 14.00, είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ