O David Bowie συνεργάζεται με τον γιο του Κώστα Γαβρά- Ο αειθαλής σταρ τραγουδά στο νέο σποτ της Louis Vuitton [βίντεο] - iefimerida.gr

O David Bowie συνεργάζεται με τον γιο του Κώστα Γαβρά- Ο αειθαλής σταρ τραγουδά στο νέο σποτ της Louis Vuitton [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τελευταίο του βίντεο για το τραγούδι «Love Is Lost», που κόστισε μόλις 20 δολάρια, ο David Bowie, στρέφεται τώρα στις μεγαλύτερες παραγωγές. Έτσι, πρωταγωνιστεί και ερμηνεύει το soundtrack του νέου, εντυπωσιακού, αν μη τι άλλο, διαφημιστικού σποτ της Louis Vuitton.

Σκηνοθετημένο από τον Romain Gavras (γιος του Κώστα Γαβρά), το βίντεο είναι ένα πάρτι μεταμφιεσμένων που αποτίει φόρο τιμής στις ανάλογες γιορτές που γίνονται στη Βενετία. Ο Bowie ερμηνεύει το Venetian Mix του τραγουδιού «I'd Rather Be High», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ «The Next Day». Το διαφημιστικό βίντεο, σύμφωνα με το musicpaper, διάρκειας ενός λεπτού, είναι μέρος της καμπάνιας της Louis Vuitton με τη θεματική L'Invitation au Voyage (Πρόσκληση σε ταξίδι) και συμπρωταγωνίστρια του David Bowie εδώ, το μοντέλο Arizona Muse.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ