H γυναίκα που επέζησε στη Λαμία από τροχαίο σε αυτό το μηχανάκι κλαίει από τη χαρά της γιατί ζει [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

H γυναίκα που επέζησε στη Λαμία από τροχαίο σε αυτό το μηχανάκι κλαίει από τη χαρά της γιατί ζει [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν 30 Αυγούστου, όταν σε διασταύρωση καρμανιόλα της Λαμίας η Δήμητρα Κυριαζή - Σακελάρη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Όλοι σοκαρίστηκαν με τις φωτογραφίες που έδειχναν το μηχανάκι να είναι πατημένο, σαν ένα μικρό παιχνίδι, κάτω από τη ρόδα του τεράστιου βυτιοφόρου.


Σήμερα, δυόμισι μήνες σχεδόν μετά, η Δήμητρα είναι πολύ καλά και η υγεία της βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης. Η ίδια αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της συμπαραστάθηκαν και βρέθηκαν στο πλευρό της, τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

ΕΚΑΒ, Τροχαία, Γιατρούς, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές και φυσικά την οικογένειά της και τους φίλους της. ''Μην ξεχνάτε το κράνος'' τονίζει προς στους δικυκλιστές μέσα από το lamiareport.gr, αφού όπως θα την ακούσετε να λέει, αν δεν φορούσε κράνος τώρα δεν θα ζούσε.

H γυναίκα που επέζησε στη Λαμία από τροχαίο σε αυτό το μηχανάκι κλαίει από τη χαρά της γιατί ζει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Δήμητρα μηχανάκι ζεί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ