Bloomberg: Η κυβέρνηση Σαμαρά κρέμεται από μια κλωστή- Δύσκολο να κάνει μεταρρυθμίσεις όπως έχουν τα πράγματα - iefimerida.gr

Bloomberg: Η κυβέρνηση Σαμαρά κρέμεται από μια κλωστή- Δύσκολο να κάνει μεταρρυθμίσεις όπως έχουν τα πράγματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την διάσωση της κυβέρνησης στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο επισημαίνει ωστόσο πως είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει το Μέγαρο Μαξίμου σε νέες μεταρρυθμίσεις.

Σε δημοσίευμα του, το Bloomberg επισημαίνει πως η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ έχει «χτυπήσει» την κυβέρνηση και αναφέρεται στην αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, ενώ στη συνέχεια γράφει και για την ψηφοφορία στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη.

Στη συνέχεια, το Bloomberg αναφέρεται και στο θέμα της ΕΡΤ, τονίζοντας πως «η Ελλάδα έχει μια χαοτική και με υψηλό ανταγωνισμό τηλεοπτική αγορά και η κυβέρνηση αποφάσισε πως δεν ήθελε να πληρώνει άλλο για μια ''φουσκωμένη'' και ανεπαρκή δημόσια τηλεόραση».

Κλείνοντας, το δημοσίευμα σημειώνει πως «η Ελλάδα πρέπει να κάνει το ίδιο με την υπόλοιπη γραφειοκρατία της, ωστόσο η κυβέρνηση όπως έχουν τα πράγματα κρέμεται από μια κλωστή».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ