Λύθηκε το μυστήριο των κουκουλοφόρων του Champions League: Ηταν... εξωγήινοι [βίντεο]

Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και απορία είχε προκληθεί στα παγκόσμια μέσα το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εμφάνιση 11 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων στις κερκίδες των γηπέδων της Γουβέντους, της Τσέλσι και της Μπάγερν. Πλέον το μυστήριο λύνεται αποκαλύπτοντας μία από τις πιο έξυπνες διαφημιστικές καμπάνιες της χρονιάς.

Πίσω από αυτές τις τρομακτικές φιγούρες κρύβεται η Samsung, έχοντας σκηνοθετήσει μία ολόκληρη μάχη ανάμεσα σε μία φίλαθλη φυλή εξωγήινων και σε μία ομάδα γήινων ποδοσφαιριστών ονόματι Galaxy 11, με αρχηγό τον Λίονελ Μέσι και προπονητή τον Φραντς Μπεχενμπάουερ.

«Winner Takes the Earth» είναι το σύνθημα της καμπάνιας και μαζί με το σήμα των εξωγήινων έχει εμφανιστεί σε διάφορα σημεία του κόσμου, από τη Βραζιλία και το Λονδίνο μέχρι και την Times Square της Νέας Υόρκης.

Και ενώ γνωρίσαμε, μέσω των μέσων ενημέρωσης, τους 11 ομολογουμένως τρομακτικούς εξωγήινους, η εντεκάδα των «γήινων» παικτών δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα, αλλά είναι γνωστό ότι στον εξοπλισμό τους θα περιλαμβάνονται τα Galaxy Note 3, Galaxy Gear, Galaxy Note 10.1 και Galaxy S4 Zoom.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ