Οι αντιδράσεις στη Βουλή στο «ναι» της Τζάκρη: Με ανοιχτό το στόμα ο Τραγάκης και ο Κουρουμπλής σκουντά τον Παπαδημούλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι αντιδράσεις στη Βουλή στο «ναι» της Τζάκρη: Με ανοιχτό το στόμα ο Τραγάκης και ο Κουρουμπλής σκουντά τον Παπαδημούλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν βουλευτή λιγότερο έμεινε η συγκυβέρνηση κατά την διάρκεια της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Θεοδώρα Τζάκρη ψήφισε «ναι», αφήνοντας «παγωμένους» τους βουλευτές της κυβέρνησης και εμφανώς ξαφνιασμένους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, όταν το Προεδρείο της Βουλής εκφώνησε το «ναι» της κ. Τζάκρη, ο Γιάννης Τραγάκης, βουλευτής της ΝΔ που μετέχει στο προεδρείο, έμεινε -στην κυριολεξία- με ανοιχτό στο στόμα.

Την ίδια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σκούντηξε στο πόδι τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε να κοιτάξει την κ. Τζάκρη καθώς έφευγε.

Τέλος από το ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται πως περίμενε το «όχι» από την Θεοδώρα Τζάκρη με την αντίδραση του να παραμένει παγερή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ