Στο εδώλιο ο Μπαρμπαρούσης για τους ελέγχους «νομιμότητας» σε λαϊκή αγορά και καταστροφές σε πάγκους αλλοδαπών - iefimerida.gr

Στο εδώλιο ο Μπαρμπαρούσης για τους ελέγχους «νομιμότητας» σε λαϊκή αγορά και καταστροφές σε πάγκους αλλοδαπών

Στο εδώλιο ο Μπαρμπαρούσης για τους ελέγχους «νομιμότητας» σε λαϊκή αγορά και κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δύο αναβολές που έχει πάρει η υπόθεση για ελέγχους «νομιμότητας» σε αλλοδαπούς μικροπωλητές, προκαλώντας ζημιές στους πάγκους τους και καταστροφές στα προϊόντα τους μέλη της Χ.Α. με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση σε λαϊκή αγορά της πόλης του Μεσολογγίου. Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2012.Ο κ. Μπαρμπαρούσης, του οποίου η βουλευτική ασυλία για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει αρθεί, και άλλα δέκα στελέχη και μέλη του κόμματος αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών και πιο συγκεκριμένα για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ