Μαραθώνιος, η νέα μόδα των επώνυμων -Ποιοι έτρεξαν και πόσο [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαραθώνιος, η νέα μόδα των επώνυμων -Ποιοι έτρεξαν και πόσο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη συμμετοχή 31.000 δρομέων που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της διοργάνωσης και έναν εντυπωσιακό αριθμό θεατών, πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 31ου Κλασικού Μαραθώνιου.

Η ομάδα της εταιρείας, η Wind Running Team ήταν και για μια ακόμη χρονιά η μεγαλύτερη ομάδα που έχει ποτέ λάβει μέρος στη διοργάνωση, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τους 1600 δρομείς.
Ανάμεσα τους 15 δημοφιλείς προσωπικότητες και συγκεκριμένα οι Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσουνή, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη, Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή καθώς επίσης και η Alena Buffon, top model, παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση, σύζυγος του ιταλού εθνικού τερματοφύλακα Gianluigi Buffon.

Με την ενεργό συμμετοχή τους, όλοι μαζί έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια η «ΕΛΕΠΑΠ» για τα παιδιά με αναπηρία και η «ΦΛΟΓΑ» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Για κάθε συμμετοχή στην ομάδα της, η WIND έχει υπολογίσει να προσφέρει στους δύο φορείς 10ευρώ για ενώ για κάθε «πρεσβευτή» το ποσό των 1.000ευρώ.

Μαραθώνιος, η νέα μόδα των επώνυμων -Ποιοι έτρεξαν και πόσο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μαραθώνιος, η νέα μόδα των επώνυμων -Ποιοι έτρεξαν και πόσο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μαραθώνιος, η νέα μόδα των επώνυμων -Ποιοι έτρεξαν και πόσο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μαραθώνιος, η νέα μόδα των επώνυμων -Ποιοι έτρεξαν και πόσο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μαραθώνιος, η νέα μόδα των επώνυμων -Ποιοι έτρεξαν και πόσο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή φωτογραφιών: sportfm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ