«Τα ακούει» η Τζάκρη -Αντιμνημονιακή με ακριβά ταγιέρ και γούστα [εικόνα] - iefimerida.gr

«Τα ακούει» η Τζάκρη -Αντιμνημονιακή με ακριβά ταγιέρ και γούστα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιθέσεις δέχεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής και διεγράφη από το κόμμα της. Τα ακριβά ρούχα και γούστα της σχολιάζονται αρνητικά στα social media.

«Θεοδώρα Τζάκρη, μεγάλη επαναστάτρια!» γράφει χρήστης του twitter και παραθέτει την ακόλουθη εικόνα:

Αντιμνημονιακή με πολύ ακριβά γούστα

Οι ακριβές τσάντες Louis Vuitton, τα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα, τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα, σχολιάζουν χρήστες στα social media, μετά την απόφαση της κ. Τζάκρη να καταψηφίσει την κυβέρνηση και να εκδώσει μια άκρως αντιμνημονιακή ανακοίνωση.
Σχόλια χρηστών, θυμίζουν ότι η πρώην υφυπουργός κ. Τζάκρη -όταν παρευρέθηκε για να καταθέσει στεφάνι, στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στην πόλη της Έδεσσας προ διετίας-, εμφανίστηκε με το στεφάνι στο ένα χέρι και στο άλλο την τσάντα Louis Vuitton, ενώ σχόλια προκάλεσε και το ατυχές κόκκινο συνολάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Ως υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή, για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ , αλλά κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό (24 κομμάτια) και κοστίζει 6.000 δολάρια.
Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι συνολικά η εμφάνιση της «σταρ» υφυπουργού, στον γάμο του συναδέλφου της, ξεπερνούσε συνολικά τα 10.000 ευρώ, αφού στο σύνολο είχε προστεθεί τσάντα Valentino αξίας 2.000 ευρώ.
Αίσθηση προκάλεσε και δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος, σύμφωνα με το οποίο σε ταξίδι που πραγματοποίησε στο νομό της, η Θεοδώρα Τζάκρη, χρησιμοποίησε την αίθουσα VIP του αεροδρομίου και στη συνέχεια επικαλέστηκε δεκαοκτώ διαφορετικές διατάξεις του νόμου, για την πληρωμή των καφέδων της από το τμήμα προμηθειών του υπουργείου Εσωτερικών.


Ψήφιζε τα Μνημόνια επί Παπανδρέου
Στήριξε με φανατισμό τον Γιώργο Παπανδρέου στην μάχη της ηγεσίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ανταμείφθηκε αφού, ο τότε Πρωθυπουργός, την έχρισε υφυπουργό Εσωτερικών στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο το 2009, αφήνοντας στον πάγκο πιο έμπειρα στελέχη. Στήριξε με ενθουσιασμό τα δύο Μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων και ψήφισε και το προηγούμενο Μεσοπρόθεσμο.
Γρήγορα δημιούργησε προβλήματα στη συνεργασία της με τον τότε υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα.
Από την θητεία της στο υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν μείνει αποτυπώματα. Φαίνεται όμως ότι παρά το νέον της ηλικίας της δεν απεμπόλησε τα παλαιοκομματικά κουσούρια. Εγινε πανελλαδικά γνωστή όταν η εφημερίδα Αποκαλύψεις έγραψε ότι προσέλαβε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας, στην εκλογική της περιφέρεια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας. Η εφημερίδα δημοσίευσε την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς έως ξαδέλφια. Η ίδια καταδίκασε το δημοσίευμα και απέρριψε τις κατηγορίες.

Mερικά σχόλια στο twitter:

John Panaretos ‏@J_Panaretos
Η Θ Τζάκρη είχε δικαίωμα να ψηφίσει την πρόταση μομφής & φυσικά το κόμμα της να την διαγράψει. Οι επιθέσεις εναντίον της είναι ανεπίτρεπτες.

anna diamantopoulou ‏@adiamantopoulou
Η στάση της Θ. Τζάκρη να κριθεί πολιτικά και όχι με τις αναπίτρεπτες κάθε είδους( και σεξιστικές) επιθέσεις εναντίον της.

Τζάκρη – Μήτρογλου 1-0

Κάνε στη Τζάκρη να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω.

Τουλάχιστον η Τζάκρη αποδείχτηκε πολύ πιο αντράκι από πολλούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν με ...μισή καρδιά!!...

Και πριν κάνετε σημαία την Τζάκρη, να θυμηθούμε και λίγο πόσες φορές ως τώρα ψήφισε μνημόνια και τόσες άλλες ξεφτίλες.

Σκανδαλίδη, το περίμενες ότι θα σ' έκανε ρόμπα μια Τζάκρη;

Ο Βενιζέλος άκουσε το ΝΑΙ της Τζάκρη και είδε ένα υποβρύχιο να του έρχεται στη μάπα.

Τρεις μέρες επανάσταση στο τουίτερ για να διώξουμε τη Τζάκρη; Χάσαμε σύντροφοι...

θα είμαστε μαζί μέχρι την Τζάκρη του κόσμου

Oι εναπομείναντες βουλευτές ΠΑΣΟΚ απόψε θα ονειρευτούν γαλήνια ότι είναι η Τζάκρη.

Εσείς που γράφετε ότι στις 07.00 η Τζάκρη θα πάρει σβάρνα τα κανάλια, πάτε καλά; Ξέρετε κανένα κομμωτήριο να ανοίγει στις 06.00;;;

Πάει κι η Τζάκρη. Σε λίγο δε θα γεμίζει ούτε τραπέζι στο "Καστελόριζο" η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, πριν καλά καλά στεγνώσει το ΝΑΙ της Τζάκρη, διαγράφηκε. Φαντάζομαι συνεδρίασαν κιόλας τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ ε;

αύριο που θα μας κάνετε αναμετάδοση,όσα θα λέει η Τζάκρη στα κανάλια,να μας τα γράφετε ψευδά.

Η Τζάκρη αύριο στον ΟΑΕΔ για κάρτα ανεργίας.

Κάλλιο γόβα και στο χέρι, παρά γαλότσα και καρτέρει

Ναι μωρή Τζάκρη, αντάρτισσα των σαλονιών!Ειδικό φόρο περιβάλλοντος σε όσα σπίτια έχουν Τζάκρη

Κάνε στη Τζάκρη να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω.

Είμαστε όλοι Θοδώρα Τζάκρη #vouli #klaiw

Και δεν έχει και ψηφοδέλτια σήμερα, να πει η Τζάκρη ότι κατά λάθος ψήφισε "ναι", σαν τον Κεγκέρογλου.

Το Τζάκρη ναι θα το ισοφαρίσει με οχι στο 90 ο Ψαριανός ...

Η Τζάκρη ψήφισε ναι και τίναξε το μαλλί

Ραχήλ κάνε χώρο. Δώσε λίγο κάγκελο & στη Τζάκρη βρε μονοφαγού

Ψαριανέ,εμπρός να καλύψεις το κενό Τζάκρη

Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έγινε τελικά σήμερα επανάσταση, αλλά ότι επαναστάτησε μόνο η Τζάκρη...

Αντώνη, Βαγγέλη: γρήγορα αύριο να μαζεψετε τη Τζάκρη. Θα χαλασει την αναπτυξη.

Έλα μωρή Τζάκρη αρρώστεια με το Λουμπουτέν #vouli

Είστε σίγουροι ότι είπε Ναι; Την ακούσατε να το προφέρει καθαρά;

Αντωνάκη ,να το ξέρεις πάντως,ότι τα αρχ... δεν είναι μόνιμο αξεσουάρ της γραβάτας. Ενίοτε φοριούνται και με δωδεκαποντα !

Ψήφισε ολα τ μέτρα όλων των μνημονίων κ οταν ηρθε η ωρα να βγουμε απο τα μνημόνια,ψηφισε υπερ όσων θελουν να'μαστε παντα σε μνημόνια #tzakri

Σηκώθηκαν και τα λουμπουτέν να κάνουν επανάσταση #tzakri

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ