Τσίπρας: Κοιτάξτε με κύριε Σαμαρά δεν είναι κακό - Πρωθυπουργός: Κοιτάω αλλού για να μην γελάω - iefimerida.gr

Τσίπρας: Κοιτάξτε με κύριε Σαμαρά δεν είναι κακό - Πρωθυπουργός: Κοιτάω αλλού για να μην γελάω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα όταν εκτυλίχθηκε ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρωθυπουργό.

«Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές σας; Τελειώνουν τα ψέματα. Λέγατε ότι το μνημόνιο ήταν λάθος και μετά κάνοντας την μεγαλύτερη κυβίστηση προσχωρήσατε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος. Τον κουβαλάτε και στις πλάτες σας, ομολογώ μεγάλο το βάρος. Το κάνατε κι αυτό για να γίνετε πρωθυπουργός. Τώρα που γίνατε, μετά από 15 μήνες, αναρωτιέμαι πως αισθάνεστε; Κοιμάστε ήσυχος τα βράδια; Κοιτάξτε με κύριε Σαμαρά, δεν είναι κακό»., είπε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας με τον πρωθυπουργό να απαντά:«Το έχετε ρίξει στο ψυχογράφημα. Έχετε οίηση και αμετροέπεια. Κοιτάω από την άλλη για να μην γελάω».» και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανταπαντά: «Για κλάμματα είστε όχι για γέλια....».

Τσίπρας: Κοιτάξτε με κύριε Σαμαρά δεν είναι κακό - Πρωθυπουργός: Κοιτάω αλλού για να μην γελάω  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ