Στουρνάρας: Δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χαμηλούς τόνους εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα έχει καλύψει το 80% της προσπάθειας έως το 2016, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στουρνάρας χαρακτήρισε «ιστορικά πρωτοφανές» το μέγεθος της προσαρμογής που έχει πετύχει η Ελλάδα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο της λήψης νέων οριζόντιων δημοσιονομικών μέτρων.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε για την πορεία της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της κρίσης, σημειώνοντας πως «βρεθήκαμε στο επίκεντρο της παγκόσμιας κρίσης και σταθήκαμε όρθιοι αν και πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους».

Στη συνέχεια, ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρας στο Τέξας, τονίζοντας πως αν και ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ, «οι συνιστώσες αμφισβητούν τον κ. Τσίπρα» και διερωτήθηκε εάν είναι αυτός ο λόγος που κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ