Οι Γερμανοί επιμένουν: Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές το 2014 - Θα χρειαστεί και νέα βοήθεια - iefimerida.gr

Οι Γερμανοί επιμένουν: Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές το 2014 - Θα χρειαστεί και νέα βοήθεια

Οι Γερμανοί επιμένουν: Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές το 2014 - Θα χρειαστεί κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στις αγορές το 2014 εκφράζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας, Κάρστεν Σνάιντερ.
«Φοβάμαι πως δεν θα είναι δυνατό για την Ελλάδα να επιστρέψει στις χρηματοπιστωτικές αγορές όταν λήξει το τρέχον πρόγραμμα (τέλος του 2014)», τονίζει ο κ. Σνάιντερ, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» και προθέτει ότι «η Ελλάδα θα χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια και θα πρέπει να τη χορηγηθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Σνάιντερ, το πρόβλημα της Ελλάδας δεν αντιμετωπίστηκε διεξοδικά από την αρχή. «Δύσκολες αποφάσεις έχουν αναβληθεί τόσο από Έλληνες όσο και από Γερμανούς πολιτικούς. Μια λύση πρέπει να περιλαμβάνει τόσο διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις όσο και τόνωση της ανάπτυξης. Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά τη δημοσιονομική εξυγίανση, υπάρχουν ακόμα ορισμένα διαρθρωτικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως το μέγεθος του δημόσιου τομέα ή οι αμυντικές δαπάνες».

Στη συνέντευξή του σημειώνει πως «οι απλοί άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν ήδη συμβάλει τρομερά με τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, καθώς και μέσω της αύξησης των φόρων. Όσον αφορά το πρόγραμμα προσαρμογής, σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο στους ώμους τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ