Περιπετειώδης νίκη για τον ΠΑΟ- Γούρι έφεραν οι νέοι προπονητές σε ΠΑΣ και Πλατανιά - iefimerida.gr

Περιπετειώδης νίκη για τον ΠΑΟ- Γούρι έφεραν οι νέοι προπονητές σε ΠΑΣ και Πλατανιά

Περιπετειώδης νίκη για τον ΠΑΟ- Γούρι έφεραν οι νέοι προπονητές σε ΠΑΣ και Πλατα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Αρη έπειτα από την ήττα του στο ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ντεμπούτο με νίκη έκαναν οι νέοι προπονητές στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, στις αναμετρήσεις που άνοιξαν την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» πήραν σημαντική νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0, αν και το μυαλό όλων ήταν στον τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη που «πάγωσε» το γήπεδο. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης τα έκανε όλα στο ματς, καθώς σημείωσε τα δύο γκολ (43', 69') και αποβλήθηκε στο 77'.

Η έλευση του Νίκου Αναστόπουλου στα Χανιά έφερε και την πρώτη νίκη του Πλατανιά στην έδρα του, καθώς κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα. Το σκορ άνοιξε στο 43' ο Γουνδουλάκης και στο 62' ο Κάταϊ διπλασίασε τα τέρματα των Κρητικών.

Αντίστοιχο γούρι έφερε και ο Σάκης Τσιώλης στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με 2-1 απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Ντε Βιντσέντι (63') και ο Τσουκαλάς (73') πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Μακουκούλα μείωσε για τους Κρητικούς (83').

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ