Σοκ με τον τραυματισμό του Μαρινάκη- Πάγωσαν όλοι στο γήπεδο όταν έπεσε αναίσθητος στο έδαφος [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ με τον τραυματισμό του Μαρινάκη- Πάγωσαν όλοι στο γήπεδο όταν έπεσε αναίσθητος στο έδαφος [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φάση στο 55' στην αναμέτρηση του Αρη με τον Παναθηναϊκό πάγωσε το χρόνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Νίκος Μαρινάκης, έπειτα από μία εναέρια διεκδίκηση με τον Κύργια, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, καθώς γύρισε η γλώσσα του.

Ολοι έτρεξαν προς το μέρος του και ζώντας στιγμές αγωνίας, καθώς ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού δεν συνερχόταν. Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράφει το sport24.gr, πως ο Καπίνο έκλαιγε και ο Κλωναρίδης προσευχόταν, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων έτρεχαν να σηκώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες προκειμένου να μπει το ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο.

Ευτυχώς, χάρη στην επέμβαση των γιατρών ο Μαρινάκης ανέκτησε τις αισθήσεις του και υπό το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στο ασθενοφόρο, προκειμένου να πάει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Φωτογραφίες: sport24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ