Τεταμένο κλίμα στο Ραδιομέγαρο- Ενταση και μικροεπεισόδια - iefimerida.gr

Τεταμένο κλίμα στο Ραδιομέγαρο- Ενταση και μικροεπεισόδια

Τεταμένο κλίμα στο Ραδιομέγαρο- Ενταση και μικροεπεισόδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε για αρκετή ώρα αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο Ραδιομέγαρο, όπου παραμένουν οι εργαζόμενοι τη ΕΡΤ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν βουλευτές, αλλά και αρκετός κόσμος.

Σύμφωνα με τον ertopen.com, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών. Νωρίτερα, βουλευτές προσπάθησαν να εισέλθουν στο Ραδιομέγαρο, αλλά η Αστυνομία δεν το επέτρεψε. Εξω από το Ραδιομέγαρο βρέθηκαν η Ραχήλ Μακρή, η οποία ανέβηκε στα κάγκελα και φώναζε συνθήματα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που κατήγγειλε αστυνομική βία και ο Δημήτρης Στρατούλης.

Το κλίμα εντάθηκε όταν, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ, στο κτίριο μπήκαν δύο εργαζόμενοι της ΔΤ συνοδεία αστυνομικών. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τόνιζαν ότι έχουν διατηρήσει το κτίριο και τον εξοπλισμό ανέπαφο και εξέφραζαν φόβους για ζημιές ή ακόμη και για κλοπές υλικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ