Κώστας Σκανδαλίδης προς κυβέρνηση: Δεν σας δίνω λευκή επιταγή - iefimerida.gr

Κώστας Σκανδαλίδης προς κυβέρνηση: Δεν σας δίνω λευκή επιταγή

Κώστας Σκανδαλίδης: Δεν σας δίνω λευκή επιταγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομιλία του Κώστα Σκανδαλίδη στη βουλή και η διαφοροποίησή του προκάλεσαν αίσθηση. Οπως τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν δίνει λευκή επιταγή.

Ο κ. Σκανδαλίδης επισήμανε ότι «σήμερα παίρνετε την ψήφο μου με υφαρπαγή. Δεν σας ανήκει. Αλλά αναγκάζομαι να σας τη δώσω. Δεν είναι λευκή επιταγή, ούτε προδικάζει την αυριανή ημέρα». Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός τρίτου πόλου, ο οποίος θα ανασυγκροτήσει τη δημοκρατική παράταξη.

Σε ότι αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει το βράδυ της Κυριακής και πως δεν έχει νόημα μία εφ' όλης της ύλης αναμέτρηση. Πρόσθεσε δε ότι είναι αντιπερισπασμός του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει την πρόταση που θα είναι αμοιβαία επωφελής. Για την κυβέρνηση γιατί θα την ενδυναμώσει και για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα καλύψει τα εσωκομματικά του προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ