Νέο χτύπημα Παναγούλη: Μετά το «λιντσάρισμα» προειδοποιεί τη Βουλή για φυλακίσεις - iefimerida.gr

Νέο χτύπημα Παναγούλη: Μετά το «λιντσάρισμα» προειδοποιεί τη Βουλή για φυλακίσεις

Νέο χτύπημα Παναγούλη: Μετά το «λιντσάρισμα» προειδοποιεί τη Βουλή για φυλακίσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χτύπησε ξανά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος κατά την ομιλία του για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνηση προέβη σε μια αινιγματική δήλωση.

Ειδικότερα ο κ. Παναγούλης, ο οποίος πέρυσι είχε δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του περί λιντσαρίσματος, διάβασε μια επιστολή για την κατάσταση των φυλακών.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του γύρισε προς την έδρα και είπε «Πρέπει να φτιάξετε τις φυλακές γιατί μπορεί να τις χρειαστείτε».

Αμέσως ο προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας του ζήτησε το λόγο τονίζοντας «Δεν το κατάλαβα αυτό. Ο πρόεδρος της Βουλής θα πάει φυλακή;».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος που ανέβηκε στο βήμα μετά τον Στάθη Παναγούλη ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω να μου πει κάποιος μέσα στη Βουλή πως θα πάω φυλακή».

Εν τω μεταξύ σε θέμα μείζωνος σημασίας αναδεικνύεται η δήλωση Παναγούλη περί φυλακών, καθώς οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ένας ένας απαντούν στην προκλητική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζέτα Μακρή από το βήμα της Βουλής δήλωσε «την ευπρέπεια στη σημερινή συνεδρίαση ανέτρεψε η δήλωση του κυρίου Παναγούλη περί φυλακών. Είναι ντροπή για το Κοινοβούλιο και την αξιωματική αντιπολίτευση».

Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας ανέφερε «πέρυσι μας απειλούσε με λιντσάρισμα, φέτος με φυλακίσεις».

Οπως γίνεται αντιληπτό η προκλητική φράση του Στάθη Παναγούλη αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί της Νέας Δημοκρατίας και ήδη «έπεσε γραμμή» οι βουλευτές του κόμματος αναμένεται να τη χρησιμοποιήσουν στις ομιλίες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ