Χαλαροί τόνοι και μόλις 15 βουλευτές στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Χαλαροί τόνοι και μόλις 15 βουλευτές στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

Χαλαροί τόνοι και μόλις 15 βουλευτές στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηρεμο είναι το κλίμα κατά τη δεύτερη ημέρα συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, ενώ το χαρακτηριστικό είναι η προσέλευση ελάχιστων βουλευτών από όλα τα κόμματα.

Ο αριθμός των εκλεγμένων εκπροσώπων δεν ξεπερνούσε τους 15 – 16 ανθρώπους, ενώ μικρή ένταση σημειώθηκε όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε έντονη συνομιλία με τον προεδρεύοντα Γιάννη Τραγάκη για το χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους να μιλήσουν οι βουλευτές παρά το γεγονός ότι ήταν ελάχιστοι στην αίθουσα.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, ανέφερε «Καταθέσατε πρόταση μομφής και είστε επτά άτομα στην αίθουσα. Μάλλον πιστεύετε ακόμη ότι η αντιπολίτευση γίνεται στα πεζοδρόμια και όχι στη Βουλή».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πρόταση μομφής συσπειρώνει την κυβέρνηση και τόνισε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξάγει τα εσωτερικά του προβλήματα, δεν είναι έτοιμος να κυβερνήση και κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει αν αναλάβει την κυβέρνηση».

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, τόνισε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε χρηματοδοτικό σχέδιο για να βγει στις αγορές άμεσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ