Αγωγές για τη μη πληρωμή διοδίων από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε - iefimerida.gr

Αγωγές για τη μη πληρωμή διοδίων από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάθεση αγωγών κατά εταιρειών και επαγγελματιών που χρησιμοποιούν την ΠΑΘΕ, στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί, χωρίς να πληρώνουν διόδια, προχώρα η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε», υλοποιώντας έτσι τη σχετική προειδοποίηση που είχε κάνει προ καιρού.

Οι πρώτες 15 αγωγές, στρεφόμενες κατά εταιρειών επαγγελματιών θα κατατεθούν εντός των επόμενων δέκα ημερών, προκειμένου, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της «η Ελληνική Δικαιοσύνη να δώσει τη λύση στο πρωτοφανές για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα πρόβλημα». Σύμφωνα με την εταιρεία, οι οδηγοί αυτοί προέρχονται από Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χαλκίδα.

«Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», επισημαίνει ότι οι αγωγές αυτές δεν θα είναι οι μόνες και ότι έπεται η κατάθεση άλλων πέντε μηνύσεων κατά οδηγών βαρέων οχημάτων. Προσθέτει δε πως «προτίθεται αναλόγως και χωρίς καμιά διάκριση να ενεργήσει σε κάθε συμβάν παρόμοιου τύπου».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ