Ο Τομ Κρουζ το παραδέχεται: Η Κέιτι Χολμς με χώρισε για να γλιτώσει το παιδί - iefimerida.gr

Ο Τομ Κρουζ το παραδέχεται: Η Κέιτι Χολμς με χώρισε για να γλιτώσει το παιδί

Ο Τομ Κρουζ το παραδέχεται: Η Κέιτι Χολμς με χώρισε για να γλιτώσει το παιδί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «κόλλημα» του Τομ Κρουζ με την Σαϊεντολογία διέλυσε το γάμο του με την Κέιτι Χολμς. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο ηθοποιός, αποδίδοντας εμμέσως σε αυτή τη μανία του την αιτία του διαζυγίου τους.

Η μεγάλη ομολογία ήρθε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εκδίκαση της συκοφαντικής μήνυσης που έχει υποβάλλει εναντίον περιοδικού- που ανέφερε ότι ο ηθοποιός εγκατέλειψε την κόρη του, Σούρι. Αρχικά, η ερώτηση για το αν η Χολμς τον άφησε προκειμένου να προστατευτεί η μικρή από τη Σαϊεντολογία, προκάλεσε την έκρηξη του 51χρονου ηθοποιού.

Ο Κρουζ χαρακτήρισε την ερώτηση προσβλητική και πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε λόγος να προστατεύσει κάποιος την κόρη μου από τη θρησκεία μου». Οταν όμως ο δικηγόρος διατύπωσε ξανά την ερώτηση, στο αν ποτέ η Χολμς είχε υπονοήσει πως αυτός ήταν ο λόγος του διαζυγίου, ο ηθοποιός απάντησε: «Ναι, αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς της».

Επιπλέον ο Κρουζ παραδέχθηκε ότι η 7χρονη Σούρι δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της εν λόγω θρησκείας. Κάτι που πρόκειται για μεγάλη υπόθεση, καθώς τα μέλη της αυτής της εκκλησίας αποκόπτουν όποιον αποχωρεί, ακόμη κι αν πρόκειται για στενό συγγενή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ