Αλλάζει ο τρόπος της φορολόγησης για τους νέους- Τι θα ισχύσει για τους 18άρηδες - iefimerida.gr

Αλλάζει ο τρόπος της φορολόγησης για τους νέους- Τι θα ισχύσει για τους 18άρηδες

Αλλάζει ο τρόπος της φορολογίας για τους νέους- Τι θα ισχύσει για τους 18άρηδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δεδομένα για τη φορολογία των νέων περιλαμβάνει η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών. Σε αυτή προβλέπονται και τα τέλη για τα σκάφη αναψυχής.

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, προβλέπεται πως οι νέοι άνω των 18 ετών το 2014 δεν θα υποβάλλουν φορολογική δήλωση για τη φετινή χρονιά. Αυτό θα ισχύσει για εκείνους που ζουν με τον υπόχρεο- γονιό ή κηδεμόνα- και το ετήσιο φορολογούμενο- πραγματικό ή τεκμαρτό- και απαλλασσόμενο εισόδημα τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 3.000 ευρώ ή το ποσό των 6.000 ευρώ αν αυτά παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω.

Για τα σκάφη αναψυχής από την άλλη προβλέπεται πως το νέο τέλος παραμονής και πλόων θα είναι 200 ευρώ το χρόνο για τα σκάφη μήκους 7 μ. και πάνω, ενώ το ποσό αυξάνεται ανάλογα με το μήκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ