Χαλαρός στο καφενείο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς - Τι είπε στους δημοσιογράφους [εικόνα] - iefimerida.gr

Χαλαρός στο καφενείο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς - Τι είπε στους δημοσιογράφους [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο καφενείο της Βουλής εμφανίστηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπου και είχε μια χαλαρή κουβέντα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες με το που είδαν τον κ. Σαμαρά να καταφθάνει στο καφενείο της Βουλής συνοδευόμενο από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θανάση Μπούρα τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις. «Δεν ήρθα εδώ για να δώσω συνέντευξη τύπου, αλλά για να κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα» απάντησε ευγενικά ο πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της χαλαρής κουβέντας που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Σαμαράς μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η κίνηση αυτή δηλητηριάζει το κλίμα σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

Παράλληλα, ανέφερε πω οι αλλαγές στο φόρο ακινήτων θα είναι πιο δίκαιες, ενώ ξεκαθάρισε ότι τέτοιου είδους μέτρα, όπως αυτά που ακούγονται δεν θα υπάρξουν. Τέλος, επανέλαβε ότι το 2013 θα κλείσει με πλεόνασμα, κάτι που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος, ούτε η Τρόικα. «Εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους ως δανειστές κι εμείς ως δανειζόμενοι», ανέφερε και σημείωσε πως το θέμα είναι πως θα βγει η χώρα από τη μέγγενη και πως δικαιώματα δίνει κανείς όταν δεν πετυχαίνει τους στόχους του.

Χαλαρός στο καφενείο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς - Τι είπε στους δημοσιογράφους [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ