Για πάντα νέοι - 4 απλά μυστικά για να μην εμφανιστούν ποτέ ρυτίδες [λίστα] - iefimerida.gr

Για πάντα νέοι - 4 απλά μυστικά για να μην εμφανιστούν ποτέ ρυτίδες [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από τα πολλά διατροφικά μυστικά που βοηθούν στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης υπάρχουν και κάποιοι ακόμη τρόποι που βοηθούν στη συνεχή προσπάθεια για διατήρηση της νεότητας.

Οι τέσσερις τρόποι που μπορούν να επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, σύμφωνα με το Onmed.gr είναι οι εξής:

  •  Πολύ νερό

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νερό το οποίο εξαντλείται συνεχώς λόγων των δραστηριοτήτων και το οποίο πρέπεια να αναπληρώνεται συνεχώς αφού βοηθά στο να διατηρούνται ενυδατωμένα τα όργανα, να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός γενικά και το πεπτικό σύστημα είδικά, ενω κάνει το δέρμα πιο σφριγιλό και λαμπερό.

  •  Καταπολέμηση του στρες

Το στρες επιταχύνει τη γήρανση και καταστρέφει το ανοσοποιητικό. Δηλαδή διαταράσσει την ισορροπία του οργανισμού,με αποτέλεσμα να μην εκκρίνονται οι απαραίτητες ορμόνες, να μην ανανεώνονται τα κύτταρα και να μην παράγεται κολλαγόνο.

  •  Μάσκα προσώπου με φρούτα

Μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι μια μάσκα με τα φρούτα της αρέσκειάς σας. Μάλιστα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με αλόη, η οποία εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

  •  Συστηματική άσκηση

Η σωματική άσκηση βοηθά να διατηρήσουμε τον όγκο και την ελαστικότητα των μυών κι έτσι συμβάλλει γενικότερα στην καλή υγεία και τη φυσική κατάσταση και μας κάνει να δείχνουμε νεότεροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ