Συνεχίζεται ο Πόλεμος των Αστρων: Το επεισόδιο VII των Star Wars στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015 - iefimerida.gr

Συνεχίζεται ο Πόλεμος των Αστρων: Το επεισόδιο VII των Star Wars στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015

Συνεχίζεται ο Πόλεμος των Αστρων: Το επεισόδιο VII των Star Wars στις αίθουσες τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ευχάριστο νέο για τους αμέτρητους φαν του Πόλεμου των Αστρων ήταν η ανακοίνωση της συνέχισης της σειράς ταινιών με το 7ο επεισόδιο να βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015.

Έτσι, όσοι έχουν μείνει με αγωνία μετά το επεισόδιο 6: «Η επιστροφή των Τζεντάι», τώρα μπορούν να χαμογελάσουν με ανακούφιση, αφού η διαχρονική, πια, σειρά ταινιών θα συνεχιστεί.

Με σκηνοθέτη τον Τζ. Αμπραμς και σενάριο από τους Αμπραμς και Λόρενς Κάσνταν, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την Ανοιξη του 2014 και η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου 2015.

Όπως δήλωσε ο Αλαν Χορν, πρόεδρος των Walt Disney Studios: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars : Episode VII, εξασφαλίζοντας μας παράλληλα το χρόνο που απαιτείται για να παραδώσουμε μία συγκλονιστική κινηματογραφική εμπειρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ