Βγήκε στην αγορά αποσμητικό με άρωμα... μπέικον [εικόνα] - iefimerida.gr

Βγήκε στην αγορά αποσμητικό με άρωμα... μπέικον [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σας φαινόταν αν το αποσμητικό σας είχε άρωμα... μπέικον; Μάλλον καλή ιδέα για όσους λατρεύουν τα αλλαντικά. Τι γίνεται, όμως, με τους υπόλοιπους; Πίσω από τη «νόστιμη» ιδέα βρίσκεται η αμερικανική εταιρεία τροφίμων «J&D' s Foods», η οποία αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο χώρο των καλλυντικών, προωθώντας στην αγορά ένα αποσμητικό με άρωμα μπέικον.Μάλιστα, το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται στο εμπόριο με το σύνθημα: «Αποσμητικό, ιδανικό για όσους ιδρώνουν σαν γουρούνια». Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το αποσμητικό συνδυάζει μία αίσθηση φρεσκάδας, και δροσιάς, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους αθλούνται συστηματικά ή γενικά είναι ενεργητικοί.

Το αποσμητικό με άρωμα μπέικον διατίθεται στην τιμή των 9,9 δολαρίων, σε μορφή στικ και προσφέρει προστασία για 24ώρες. Ωστόσο, όπως φαίνεται η εταιρεία ετοιμάζεται να προωθήσει και άλλα καλλυντικά με άρωμα αλλαντικών...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ