Ανατριχιαστικά βασανιστήρια Ρώσων νεοναζί σε ανήλικους ομοφυλόφιλους και μαύρο φοιτητή [βίντεο& εικόνες] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικά βασανιστήρια Ρώσων νεοναζί σε ανήλικους ομοφυλόφιλους και μαύρο φοιτητή [βίντεο& εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο φρικιαστικές περιπτώσεις βασανιστηρίων που πραγματοποίησαν Ρώσοι νεοναζί έρχονται στη δημοσιότητα, με έναν έγχρωμο φοιτητή και δύο ομοφυλόφιλους 16χρονους Ουκρανούς να πέφτουν θύματα της αγριότητάς τους.

Συγκεκριμένα, το Human Rights Spectrum μεταδίδει πως ο αρχηγός της νεοναζιστικής κίνησης στην Ρωσία Maxim Martsinkevich, σε επίσκεψη του στην Ουκρανία, βασάνισε δύο 16χρονα gay αγόρια, βάφοντας τους τα μαλλιά και το πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια τους αναγκάζει να χορέψουν την ίδια στιγμή που ξεσπούν σε δάκρυα.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα του HRS παρουσιάζει βίντεο από τον βασανισμό ενός 20χρονου φοιτητή από την Νότια Αφρική με το όνομα Daivid Smith, ο οποίος έπεσε θύμα βασανισμού από την ίδια νεοναζιστική ομάδα. Στο βίντεο του βασανισμού του, οι Ρώσοι νεοναζί κουρεύουν το κεφάλι του 20χρονου και το βάφουν πράσινο, του πετούν ένα καρπούζι στο πρόσωπο, ενώ αργότερα τον αναγκάζουν να κάνει στοματικό έρωτα σε ένα μπουκάλι.

Δείτε τα βίντεο των άγριων βασανιστηρίων εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ