Τα «βρήκαν» Βαρδής Βαρδινογιάννης – Σταύρος Ψυχάρης - iefimerida.gr

Τα «βρήκαν» Βαρδής Βαρδινογιάννης – Σταύρος Ψυχάρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση κορυφής με ποικίλες προεκτάσεις (πολιτικές, επιχειρηματικές και δημοσιογραφικές) είχαν σήμερα το πρωί, στα γραφεία του ΔΟΛ, στην Μιχαλακοπούλου, οι κύριοι Βαρδής Βαρδινογιάννης και Σταύρος Ψυχάρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται να βάζει "τέλος" σε μια περίοδο έντασης και τεταμένων σχέσεων, που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στους δύο ισχυρούς άνδρες και παρολίγον να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Είναι φανερό, πλέον, πως από την δύσκολη περίοδο της αμοιβαίας δυσπιστίας, οδηγούνται- αμφότεροι- σε ένα σαφές μορατόριουμ που θα έχει άμεσες συνέπειες σε πολιτικό, επιχειρηματικό, αλλά και δημοσιογραφικό πεδίο.

Ενδεικτικό του κλίματος στο οποίο έγινε η συνάντηση, είναι τα λεγόμενα "αυτοπτών μαρτύρων" που σημείωναν χαρακτηριστικά πως ο κ. Βαρδινογιάννης μπήκε χαμογελαστός στο ΔΟΛ και έφυγε ακόμα πιο χαμογελαστός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ