Χριστούγεννα στο Harrod's: Το διάσημο κατάστημα της Βρετανίας ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Χριστούγεννα στο Harrod's: Το διάσημο κατάστημα της Βρετανίας ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση [εικόνες]

Χριστούγεννα στο Harrod's: Το διάσημο κατάστημα της Βρετανίας ξεκίνησε την αντίσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα Χριστούγεννα να είναι μόλις 48 ημέρες μακριά, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και επίσημα για τους Βρετανούς με το πολυτελές πολυκατάστημα Harrod's να αποκαλύπτει τις ετήσιες θεαματικές γιορτινές βιτρίνες του.

Κάθε χρόνο το αποκλειστικό κατάστημα της Knightsbridge δημιουργεί εντυπωσιακές βιτρίνες που κλέβουν την παράσταση, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Για το 2013, το θρυλικό λονδρέζικο πολυκατάστημα εμπνεύστηκε από το κλασικό βρετανικό ατμοκίνητο τρένο, δημιουργώντας το μαγικό Harrods Express κατά μήκους του καταστήματος.

Κάτω από εκατοντάδες χιλιάδες φωτάκια, κάθε άμαξα επιδεικνύει τα πιο περιζήτητα και πολυτελή ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα. Το λαμπερό σκηνικό περιλαμβάνει ένα πολυτελές πιάνο μπαρ και ένα dinner party με πανέμορφες βραδινές τουαλέτες, πολυτελή κοσμήματα, περιζήτητα παιδικά παιχνίδια και υπερπολυτελείς αποσκευές.

Για τη να δημιουργηθεί αυτή η μαγευτική εγκατάσταση, χρειάστηκε μία ομάδα 50 ατόμων, η οποία εργάστηκε πάνω από 500 ώρες, με επικεφαλής τους Mark Briggs, Store Image Director και Sarah Southgate, Head of Window Design.

Εκτός από 60 τεράστια χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι βιτρίνες διαθέτουν, μεταξύ άλλων, ένα εκπληκτικό φόρεμα Ralph & Russo αξίας 80 χιλιάδων λιρών αλλά και πιο προσιτά στολίδια στις 4 λίρες.

Η περίφημη πρόσοψη του καταστήματος δύο εκθαμβωτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα ύψους 30 ποδιών, δημιουργώντας το ιδανικό εορταστικό σκηνικό για φωτογραφίες. Προκειμένου να συμπέσει με την αποκάλυψη των βιτρινών του, το Harrod's παρουσίασε την χριστουγεννιάτικη ιστοσελίδα του, η οποία επίσης διαθέτει μία σκηνή από ατμοκίνητο τρένο.

«Κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες που θα γοητεύουν και θα εμπνέουν τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο» δήλωσε ένας εκπρόσωπος του πολυκαταστήματος και πρόσθεσε «Το Harrods Express είναι ένα σαγηνευτικό concept, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τους πελάτες μας σε ένα συναρπαστικό εορταστικό ταξίδι, όπου κάθε βιτρίνα – άμαξα αναδεικνύει τα εντυπωσιακά προϊόντα του καταστήματος και ειδικά τα δώρα των Χριστουγέννων».

Δείτε τις εντυπωσιακές βιτρίνες στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ