Ανέκδοτοι Beatles από το BBC-Κυκλοφορεί η ηχογράφηση τους στα στούντιο του Βρετανικού κολοσσού από το 1964 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανέκδοτοι Beatles από το BBC-Κυκλοφορεί η ηχογράφηση τους στα στούντιο του Βρετανικού κολοσσού από το 1964 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναγγελία κυκλοφορίας ενός νέου δίσκου από τους Beatles αποτελούσε ανέκαθεν... παγκόσμιο γεγονός και η επίδραση της μουσικής των «Fab Four» φαίνεται πως παραμένει αναλλοίωτη.

Στις 11 Νοεμβρίου έρχεται στις προθήκες των δισκοπωλείων (όσων έχουν απομείνει ή έστω στην ψηφιακή τους μορφή) το β' μέρος της ηχογράφησής τους στα στούντιο του BBC (την περίοδο 1963-1964), που το 1994 είχε «χτυπήσει» το Νο1 στα χιτ της Μ. Βρετανίας και έφτασε μέχρι το Νο3 των ΗΠΑ.
Ο τίτλος της συλλογής, σύμφωνα με το musicpaper, θα είναι On Air – Live at the BBC Volume 2, θα εκδοθεί σε 2cd, καθώς και σε πολυτελή έκδοση βινυλίου με 48σέλιδο ένθετο, ενώ θα περιλαμβάνει 37 πρωτότυπες ερμηνείες τραγουδιών, εκ των οποίων οι 23 δεν έχουν ηχογραφηθεί ποτέ σε άλλο δίσκο!

Στο On Air μπορεί να ακούσει κανείς τους John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr σε κλασικά κομμάτια όπως το I'm talking about you του Chuck Berry ή το Beautiful Dreamer ή σε επανεκτελέσεις (που έχουν ήδη καταγραφεί στο Live at the BBC του 1994) των Lucille του Little Richard, Memphis, Tennessee του Chuck Berry, The Hippy Hippy Shake του Chan Romero, I Got A Woman του Ray Charles, καθώς και τα Glad All Over, Sure To Fall, δύο τραγούδια που «έμαθαν» από ηχογραφήσεις του Carl Perkins.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ