Ολόκληρο δισκοπωλείο διατίθεται στο E-Bay: Ο ιδιοκτήτης πουλάει το χώρο μαζί με το εμπόρευμα - iefimerida.gr

Ολόκληρο δισκοπωλείο διατίθεται στο E-Bay: Ο ιδιοκτήτης πουλάει το χώρο μαζί με το εμπόρευμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο eBay έχουμε δει να πωλούνται σχεδόν τα πάντα, από ρούχα και αξεσουάρ για κατοικίδια, μέχρι έπιπλα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που πωλείται ολόκληρη επιχείρηση μαζί με το εμπόρευμα της.

Ο ιδιοκτήτης ενός δισκοπωλείου στο Λονδίνο έβγαλε στο eBay το μαγαζί μαζί με το εμπόρευμα και στην περιγραφή αναφέρει:«Ζήστε το όνειρό σας και μπείτε στο rock n roll lifestyle – η ευκαιρία σας να τρέξετε ένα δισκάδικο»

Πρόκειται για το κατάστημα «On the Βeat Records» του Τιμ Ντέρμπισαιρ, που βρίσκεται στην οδό Χάνγουει του Σόχο από το 1979. Η τιμή εκκίνησης είναι 300.000 λίρες Αγγλίας και μαζί με το κατάστημα και το εμπόρευμα, ο νέος ιδιοκτήτης θα παραλάβει και μία μεγάλη ανεκτίμητη συλλογή δίσκων.

H δημοπρασία θα λήξει στις 25 Νοεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τον Ντερμπισάιρ, στην περίπτωση που δε βρεθεί αγοραστής, το μαγαζί θα κλείσει. «Αν δεν το αγοράσει κάποιος, θα εξαφανιστεί. Αν είσαι τρελός για τη μουσική, αγαπάς τα βινύλια και θέλεις να κρατήσεις το όνειρο ζωντανό, είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις τη μουσική σπηλιά του Αλαντίν.»

Ολόκληρο δισκοπωλείο διατίθεται στο E-Bay: Ο ιδιοκτήτης πουλάει το χώρο μαζί με το εμπόρευμα | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δισκοπωλείο Πωλητήριο e-bay
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ