Η γυναίκα του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης αποκαλύπτει: Πώς αντέδασε ο άνδρας μου όταν του μίλησα για το λεσβιακό μου παρελθόν - iefimerida.gr

Η γυναίκα του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης αποκαλύπτει: Πώς αντέδασε ο άνδρας μου όταν του μίλησα για το λεσβιακό μου παρελθόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εποχή εκείνη που διατηρούσε σχέσεις με γυναίκες αλλά και για το πώς γνώρισε τον σύζυγό της, το νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο, μιλάει η Σιρλάν Μακρέϊ.

Μιλώντας στο περιοδικό Essence μια μέρα μετά την εκλογή του συζύγου της στο αξίωμα του δημάρχου η Σιρλάν Μακρέϊ ανέφερε πως μέχρι τα 17 της που αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη, δεν είχε βγει με άνδρα.

Ωστόσο, όταν συνάντησε τον Ντε Μπλάζιο μάλλον όλα άλλαξαν. «Ενιωσα ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για εμένα. Παρότι δείχνουμε να είμαστε διαφορετικοί, έχουμε πολλά κοινά. Είμαστε ένα συμβατικά αντισυμβατικό ζευγάρι», αναφέρει η Σιρλάν Μακρέι.

Μάλιστα, αποκάλυχε πως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ενημέρωσε τον μετέπεια συζύγό της για το.... παρελθόν της. «Του το είχαν πει από την αρχή. Τότε κάποια στιγμή του έδωσα να διαβάσει την εργασία (σ.σ. πριν από 34 χρόνια στο πανεπιστήμιο είχε γράψει εργασία με τίτλο «Είμαι λεσβία).Δες, αυτή είμαι και πρέπει να το διαβάσεις αυτό του είπα. Τον ταρακούνησα, αλλά δε το έδειξα. Εδειχνε άνετος», είπε η Μακρέϊ.

Παράλληλα η σύζυγος του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης αποκάλυψε πως όταν πρωτοσυνάντησε τον Ντε Μπλάζιο το 1991 φορούσε ρούχα εμπνευσμένα από τη Δυτική Αφρική και ένα σκουλαρίκι στη μύτη. «Ο Μπιλ μου αποκάλυψε αργότερα ότι με είχε ερωτευθεί από την πρώτη ματιά. Παρατήρησα πόσο όμορφος ήταν και πόσο έξυπνος και αστείος ήταν. Έκανε όλο τον κόσμο να γελάει», πρόσθεσε.

Οπως είπε, το ότι επρόκειτο για έναν λευκό άνδρα δεν αποτελούσε εμπόδιο. Αυτό, ωστόσο, που την προβλημάτιζε ήταν ότι ο Ντε Μπλάζιο ήταν έξι χρόνια νεότερός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ