Τι δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε πρώτο ραντεβού- Αν βέβαια θέλετε να υπάρξει δεύτερο - iefimerida.gr

Τι δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε πρώτο ραντεβού- Αν βέβαια θέλετε να υπάρξει δεύτερο

Τι δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε πρώτο ραντεβού- Αν βέβαια θέλετε να υπάρξει δεύτε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νευρικότητα- ή ίσως ο υπέρμετρος ενθουσιασμός- που προκαλεί το πρώτο ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε αμηχανία. Και αυτό με τη σειρά του σε λάθος φράσεις. Από αυτές που αποτελούν εγγύηση πως δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού. Αυτές είναι οι ατάκες- και οι ερωτήσεις- που δεν πρέπει με τίποτα να διατυπωθούν σε αυτή την περίπτωση.

Η κολλητή σου είναι «καυτή»
Πολύ απλά, η γυναίκα που το ακούει θα αισθανθεί ότι δεν είναι το ίδιο όμορφη με τη φίλη της. Επίσης, θα νιώσει απειλή και απόρριψη.

Δεν θέλω δεσμεύσεις
Οι περισσότερες γυναίκες- κατά κύριο λόγο- προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις. Για αυτό, πρέπει να δείχνει κανείς ότι αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ραντεβού.

Ο πρώην μου πάντα...
Η δήλωση αυτή υποδηλώνει ότι ακόμη υπάρχουν αναμνήσεις και συναισθήματα από την προηγούμενη σχέση. Η επανάληψη της φράσης μπορεί να προκαλέσει στον άλλο ανασφάλεια και πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί μετά από το ραντεβού.

Σε ποιον στέλνεις μήνυμα;
Αν ρωτάς επίμονα τον άλλον για αυτά που κάνει, ίσως θεωρήσει ότι στόχος είναι η επιβολή κυριαρχίας. Ας κάνει ότι θέλει.

Με πόσες έχεις κάνει σεξ;
Οπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες είναι ευαίσθητοι. Οπότε καλύτερα να μην διατυπωθεί αυτή η ερώτηση. Από τη στιγμή που είναι το πρώτο ραντεβού, καλύτερα να πέσουν στο τραπέζι πιο τυπικές πληροφορίες.

Πόσα χρήματα βγάζεις;
Για κάποιους αυτή η ερώτηση είναι προσβλητική. Υποθέτουν ότι εποφθαλμιά ο άλλος τα χρήματά τους. Αντί για αυτό, καλύτερα να διατυπώσει κανείς πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Ας βγούμε ξανά... Αύριο
Αυτή η δήλωση δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο απελπισμένος είναι αυτός που το λέει. Καλύτερα να αφήσετε να μεσολαβήσουν μερικές ημέρες. Είναι καλό, γιατί θα το σκεφτείτε και πιο ψύχραιμα, ώστε να είστε σίγουροι.

Φαίνεσαι διαφορετική από ότι στο προφίλ σου
Αν έχετε κλείσει το ραντεβού μέσω facebook, ή άλλου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μην ξεστομίσετε αυτή την κουβέντα. Οποιος ακούσει την ατάκα αυτά θα υποθέσει ότι δεν είναι αρκετά όμορφος όπως όταν είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ