Υπό παραίτηση ο διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος - iefimerida.gr

Υπό παραίτηση ο διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες για τον Πέτρο Μπούτο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο διευθυντής προγράμματος του Mega βρίσκεται υπό παραίτηση.

Ο κ. Μπούτος -στέλεχος του Μega από τη δημιουργία του και στη συνέχεια διευθυντής προγράμματος από τη μέρα που αποχώρησε από το κανάλι ο Τζόνι Καλημέρης- συναντήθηκε με το Φώτη Μπόμπολα (μέλος του Δ.Σ. του καναλιού), ο οποίος δεν φάνηκε να καταβάλλει προσπάθεια να τον μεταπείσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπούτος θα πάει στον ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβει το στήσιμο της ιντερνετικής τηλεόρασης του καναλιού η οποία θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με το ξένο διαδικτυακό κανάλι VICE. Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Λάτσιος, διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 παραμένει κανονικά στη θέση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ