Σκανδαλίδης εναντίον Τόμσεν: Είναι ανεπιθύμητος, δεν μπορεί να υποκαθιστά την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Σκανδαλίδης εναντίον Τόμσεν: Είναι ανεπιθύμητος, δεν μπορεί να υποκαθιστά την κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρ και μανία με τον Πολ Τόμσεν είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, μετά την φράση που φέρεται να έχει πει το μέλος της Τρόικα, σε στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης «μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα πάρετε».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, εμφανώς εκνευρισμένος για τις πρακτικές του Πολ Τόμσεν, εκτόξευσε πυρά εναντίον του και τον χαρακτήρισε «ανεπιθύμητο», κατηγορώντας τον μάλιστα πως υποκαθιστά την κυβερνηση μετά τις δηλώσεις περί νέων μέτρων, που φέρεται να έκανε σε στελέχη της ελληνικής διοίκησης.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αν αληθεύει και δεν διαψευστεί πάραυτα και κατηγορηματικά από τον ίδιο, η δήλωση του κ. Τόμσεν σε στελέχη της ελληνικής διοίκησης "μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε" που λοιδορεί τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και υποκαθιστά την κυβέρνηση, απορώ γιατί βρίσκεται ακόμη στη χώρα. Θα έπρεπε να είναι ανεπιθύμητος» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Βήμα.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ