Ο Σταύρος Σιόλας συναντά τη Φωτεινή Βελεσιώτου απόψε στο Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Ο Σταύρος Σιόλας συναντά τη Φωτεινή Βελεσιώτου απόψε στο Ρυθμός Stage

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους πιο εμπνευσμένους δημιουργούς της γενιάς του, ο Σταύρος Σιόλας θα υποδεχθεί επί σκηνής μία μεγάλη φωνή, τη Φωτεινή Βελεσιώτου, σε μία μουσική παράσταση χωρίς «διόδια». Μαζί τους επί σκηνής θα είναι και ο Κώστας Παρίσσης, από τα Υπόγεια Ρεύματα.

Ο Σταύρος Σιόλας είναι ένας πολλά υποσχόμενος, ταλαντούχος μουσικός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, μετά τη βράβευση του στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2006 με το εκπληκτικό τραγούδι του «Της άρνης το νερό».

Φέτος επιστρέφει με μία συνεργασία που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, αφού στο πλευρό του έχει την Φωτεινή Βελεσιώτου, μία γνήσια ρεμπέτικη φωνή, που πολλοί την παρομοιάζουν με αυτή της Σωτηρίας Μπέλλου. Μαζί παρουσίασαν το μουσικό κομμάτι «Διόδια», ανεβάζοντας τον πήχη της ελληνικής έντεχνης μουσικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ