Mega ανατροπή: Φήμες για μεταγραφή «βόμβα» του Μπούτου στον ΑΝΤ1 - iefimerida.gr

Mega ανατροπή: Φήμες για μεταγραφή «βόμβα» του Μπούτου στον ΑΝΤ1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο της τηλεόρασης η πληροφορία πως ο Πέτρος Μπούτος – στέλεχος του Μega από τη δημιουργία του και στη συνέχεια διευθυντής προγράμματος από τη μέρα που αποχώρησε από το κανάλι ο Τζόνι Καλημέρης-, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για τη μεταγραφή του στον ΑNT1.

Oι φήμες που κυκλοφορούν ευρέως λένε πως το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί διακαώς τον επιτυχημένο Πέτρο Μπούτο, καθώς ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από τον ANT1, για να ασχοληθεί με άλλα πρότζεκτ. Αν η είδηση επαληθευθεί και γίνει αυτή η αλλαγή σκυτάλης, τότε σίγουρα θα μιλάμε για μεγάλη ανατροπή στην ελληνική τηλεόραση, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που πήραν πρόσφατα μεταγραφή στο ANT1. Mάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αφήσει αιχμές για τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση που είχε στο κανάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ