Τέλος στη δικαστική υπόθεση με πρωταγωνιστή πρώην πρόεδρο της F1 και 5 πόρνες σε ναζιστικό όργιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τέλος στη δικαστική υπόθεση με πρωταγωνιστή πρώην πρόεδρο της F1 και 5 πόρνες σε ναζιστικό όργιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο κεφάλαιο μιας πολύκροτης δικαστικής υπόθεσης γράφτηκε χθες - μιας υπόθεσης που είχε ξεσπάσει το 2008 με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Μαξ Μόσλεϊ και πέντε ιερόδουλες σε πριβέ πάρτι με ναζιστική θεματολογία, φωτογραφίες των οποίων είχαν διαρρεύσει και δημοσιευτεί από την βρετανική εφημερίδα News of The World.

Τότε, η κυριακάτικη εφημερίδα «News of the World» είχε ανεβάσει βίντεο που έδειχνε τον Μόσλεϊ (ή κάποιον που του μοιάζει πολύ) να συμμετέχει σε όργιο με πέντε γυναίκες και το οποίο η εφημερίδα χαρακτήρισε "εμπνευσμένο από τους Ναζί"!

Ο πατέρας του -τότε- 67χρονου Μόσλεϊ, ο Σερ Όσβαλντ Μόσλεϊ, πρώην μέλος της βουλής των κοινοτήτων, υπήρξε επικεφαλής της βρετανικής φασιστικής ένωσης και προσωπικός φίλος του Αδόλφου Χίτλερ!

Ο Χίτλερ ήταν μάρτυρας στον γάμο των γονέων του Μόσλεϊ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Γκέμπελς! Για τις πεποιθήσεις τους φυλακίστηκαν στην Αγγλία.

Ο Μόσλεϊ είναι παντρεμένος από το 1960 με την ίδια γυναίκα με την οποία ζουν στο Μόντε Κάρλο. Τότε είχε δεχθεί πιέσεις να παραιτηθεί, αλλά δεν είχε φανεί διατεθειμένος να το κάνει.

Η FIA τον είχε προστατεύσει και δεν είχε πάρει θέση. Ο ίδιος ο Μόσλεϊ είχε δηλώσει αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους την βρετανική εφημερίδα, τη στιγμή που τα παγκόσμια ΜΜΕ έκαναν λόγο για την αρχή του τέλους για τον άλλοτε παντοδύναμο Μαξ Μόσλεϊ.

Τα πράγματα όμως έχουν πάρει άλλη τροπή σήμερα, καθώς η γαλλική Δικαιοσύνη διέταξε χθες τη Google να αποσύρει και να σταματήσει να εμφανίζει στη μηχανή αναζήτησής, τις εννέα φωτογραφίες που απεικονίζουν τα σκληρά σεξουαλικά παιχνίδια, στα οποία επιδιδόταν ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Μαξ Μόσλεϊ.

Οι επίμαχες εννέα φωτογραφίες αποτελούν αποσπάσματα από το προαναφερθέν βίντεο, του οποίου οι εικόνες είχαν δημοσιευθεί το 2008 από το News of the world.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες αυτές είχαν ήδη αποτελέσει αντικείμενο σε αρκετές δικαστικές αποφάσεις, τόσο στη Γαλλία, όσο και στη Μεγάλη Βρετανία, στις οποίες αναγνωριζόταν η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του 73χρονου Βρετανού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ