Ο Πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ για την επέμβαση στην ΕΡΤ: Πρέπει να διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον - iefimerida.gr

Ο Πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ για την επέμβαση στην ΕΡΤ: Πρέπει να διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαι πρακτικά σίγουρος ότι ο χειρισμός της υπόθεσης θα προχωρήσει ομαλά» τόνισε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, σχολιάζοντας την επέμβαση της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ο κ. Προκοπάκης τόνισε πως είναι σημαντική η προστασία τόσο του δημοσίου συμφέροντος, όσο και της αξιοπρέπειας των ανθρώπων, σημειώνοντας πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να προστατευθεί η διαδικασία, να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της απογραφής και να προστατευθούν και οι ίδιοι οι πρώην εργαζόμενοι που δεν μετείχαν στην απογραφή.

Τέλος, τόνισε πως βρίσκεται σε επαφή με τον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη και μέχρι να παραδοθούν οι εγκαταστάσεις και τα περιουσιακά στοιχεία στη ΝΕΡΙΤ, η αρμοδιότητα παραμένει στο μέτοχο, δηλαδή στο υπουργείο Οικονομικών, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ