Τι έκαναν ο Ντέμης Ρούσσος, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οδηγός του και μία πόρνη το 1972; [ηχητικό] - iefimerida.gr

Τι έκαναν ο Ντέμης Ρούσσος, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οδηγός του και μία πόρνη το 1972; [ηχητικό]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ενδιαφέρουσα, πιπεράτη λεπτομέρεια από τα ψυχεδελικά 70's αποκάλυψε ο Ντέμης Ρούσσος σε συνεντευξή του, αναφερόμενος στην ηχογράφηση του θρυλικού πειραματικού άλμπουμ της μπάντας του Βαγγέλη Παπαθανασίου, το 1972.

«Πριν φύγουν από την ζωή, όλοι αυτοί οι μύθοι της εποχής μου είχαν προλάβει να δώσουν το στίγμα τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Έζησα τη δεκαετία των 60s, που ήταν φουλ στα ναρκωτικά και δεν έκανα ποτέ χρήση, δεν τα ακούμπησα ούτε εγώ ούτε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Μια φορά κάπνισα ένα τσιγάρο χασίς και με πήρε ο ύπνος» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ για τα ταλέντα της δικής του γενιάς που έφυγαν νωρίς από τις ουσίες.

Το θρυλικό άλμπουμ «666» με τη συνεργασία του Κώστα Φέρρη, του Βαγγέλη Παπαθανασίου και της Ειρήνης Παππά είναι δίσκος που όχι μόνο αναφέρεται στο σεξ, αλλά περιλαβάνει και φυσικούς ήχους: «Τότε χρησιμοποιήσαμε τον οδηγό του Βαγγέλη Παπαθανασίου, που έκανε σεξ με μια πόρνη, για τις ανάγκες της ηχογράφησης. Είναι αληθινή ιστορία».

. Κυκλοφόρησε το 1972 και ήταν δημιούργημα του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Το άλμπουμ ήταν φαινομενικά μια προσαρμογή εδαφίων της Αποκάλυψης του Ιωάννη της Καινής Διαθήκης. Ήταν πολύ πειραματικό τόσο στους στίχους, όσο και στην μουσική και περιλαμβάνει ένα παράξενο κομμάτι στο οποίο η ηθοποιός Ειρήνη Παππά, τραγουδά μία μάντρα σε διάφορα στάδια υστερίας.Το 666 ή The Apocalypse of John (Η Αποκάληψη του Ιωάννη) ή 13/8 είναι διπλό άλμπουμ του συγκροτήματος της ψυχεδελικής και προοδευτικής ροκ, Aphrodite's Child

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ