Ρολά με μαϊντανό και ελιές - iefimerida.gr

Ρολά με μαϊντανό και ελιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας εύκολος και γρήγορος μεζές που προτείνουν οι syntages apo spiti.

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα

για το μείγμα της γέμισης
1 κούπα μαϊντανό
2 κ.γ. ξύσμα από λεμόνι
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο

120 γρ. ελιές σε φετάκια

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά για το μείγμα της γέμισης και τα βάζουμε
στο multi. Χτυπάμε να γίνουν πάστα. Ανοίγουμε μπροστά μας το φύλλο της σφολιάτας από τη μακριά πλευρά. Απλώνουμε απ’άκρη σ’άκρη την πάστα. Βάζουμε τις ελιές. Τυλίγουμε σε ρολό από τη μακριά πλευρά. Κόβουμε ροδέλες στο πάχος του δείκτη μας και αραδιάζουμε
σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να
ροδίσουν,περίπου 30 λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μαϊντανός ρολά ελιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ